Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Fazer yritysostolla Pietarin catering-markkinoille

(Compiler News - 30.11.2006) Fazer ostaa venäläisen catering-yrityksen Pietarissa. Hankittavalla Abela Servicella on kokemusta yritysten henkilöstöravintoloista Pietarissa. Kaupan myötä Fazer Amica pääsee laajentamaan ruokailupalvelutoimintaansa myös Venäjällä.
Abela Service CIS on kaupan toteuduttua Fazer Amica Venäjän kokonaan omistama tytäryritys, joka fuusioidaan emoyritykseen. Abelalla on 70 työntekijää ja sillä on asiakkainaan myös ulkomaalaisomisteisia yrityksiä, kuten Elcoteqin ja Nokian Renkaiden paikalliset yhtiöt.

”Abela Servicen osto on ensimmäinen askel Fazer Amican aikeissa asettua Venäjän markkinoille. Meillä on leipomotoiminnan kautta hyviä kokemuksia Venäjältä ja nyt tavoitteenamme on tarjota pohjoismaisille ja kansainvälisille yrityksille korkealaatuisia ruokailupalveluja Pietarissa”, Fazerin konsernijohtaja Berndt Brunow toteaa.

Fazer Amica toimii Pohjoismaiden ja Venäjän ohella myös Virossa ja Latviassa. Myös Fazer Leipomot harjoittaa paikallista liiketoimintaa samoilla markkina-alueilla.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.