Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Kielipalveluyritys AAC Global perustaa toimiston Pietariin

(Compiler News - 29.11.2006) SanomaWSOY-konserniin kuuluva AAC Global perustaa tytäryhtiön Venäjälle ja avaa ensimmäisen toimistonsa Pietarin keskustaan ensi tammikuussa. Tytäryhtiö tarjoaa samoja yritysten monikieliseen viestintään liittyviä palveluita kuin yhtiön Suomen ja Ruotsinkin toimipisteet.

Pietarissa keskeisiä palvelumuotoja ovat muun muassa yritysten kieli- ja kulttuurikoulutus sekä vaativat käännös-, lokalisointi- ja termiprojektit. Ensivaiheessa keskeisenä kohderyhmänä ovat Venäjälle etabloituneet pohjoismaiset yritykset, joilla on paljon koulutus- ja käännöstarpeita paikallisesti.

”AAC:n laajentaminen Pietariin on tärkeä askel myös koko WSOYprolle. Perustettava yhtiö ja sen tarjoama infrastruktuuri tarjoavat pohjaa WSOYpron muidenkin, erityisesti yrityskoulutukseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden lanseeraukseen kaupungissa” , WSOY:n pron johtaja Tuomo Räsänen kertoo.

AAC Global Oy on monikielisen viestinnän palveluyritys, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa kielikoulutus, kulttuuri- ja viestintävalmennus, käännöspalvelut sekä yritys- ja toimialakohtaisten termipankkien rakentaminen. Yhtiö on osa WSOYprota, joka kuuluu puolestaan SanomaWSOY:n SanomaWSOY Education and Books -liiketoimintaryhmään.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.