Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Fortum ja venäläinen energiajätti RAO UES sopivat ympäristöalan yhteistyöstä

(Compiler News - 23.11.2006) Fortum ja Venäjän suurin energia- ja lämpöyhtiö RAO UES ovat tänään sopineet yhteistyöstä kasvihuonepäästöjen vähentämiseen liittyvistä projekteista RAO UES:n tytäryhtiöissä Venäjällä. Aiesopimuksen Kioton mekanismien hyödyntämisestä allekirjoittivat toimitusjohtajat Mikael Lilius ja Anatoli Tshubais EU:n ja Venäjän teollisuusjohtajien tapaamisen yhteydessä Helsingissä.

Sovittujen projektien toteutus edellyttää tarvittavien lakien ja säädösten käyttöönottoa Venäjällä.

Ympäristönsuojelun edistämisen lisäksi yhteistyö helpottaa lisärahoituksen saamista RAO UES:n mittavaa Venäjän energia- ja lämpösektorin modernisointia varten.

Fortumilla on laaja kokemus kestävän kehityksen projekteista ja se on aktiivisesti mukana Euroopan päästökauppajärjestelmässä sekä kansainvälisissä hiilirahastoissa. Nyt solmitulla aiesopimuksella Fortum vahvistaa valmiutensa yhteistyöhön RAO UES:n kanssa.

”Yhtiömme on ollut ensimmäinen ulkomainen strateginen sijoittaja Venäjän energiasektorilla ja otamme mielellämme keskeisen roolin toimissa, jotka liittyvät Kioton mekanismien käyttöönottoon Venäjällä”, toimitusjohtaja Mikael Lilius toteaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.