Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Nokian Renkaiden tehdas aloittaa kumisekoitusten valmistuksen paikallisesti Venäjällä

(Compiler News - 22.11.2006) Nokian Renkaiden Venäjällä Vsevolozhskissa viime vuoden kesäkuussa aloittaneen rengastehtaan toinen vaihe on valmistunut. Toinen vaihe käsittää varastorakennuksen ja sekoitusosaston, joiden rakentaminen alkoi syyskuussa 2005.

Varastorakennus on 19 000 neliömetrin suuruinen ja siihen voi varastoida 600 000 rengasta. Sekoitusosaston ensimmäisen linjan toiminta ja testaus alkoivat syyskuussa ja toinen linja on asennusvaiheessa. Uuden sekoitusosaston myötä tehdas voi valmistaa tuotannossa tarvittavat kumisekoitukset paikallisesti Venäjällä, eikä niitä tarvitse tuoda Nokian Renkaiden tehtaalta Suomesta.

”Uusi sekoitusosasto mahdollistaa rengastehtaan kolmannen ja neljännen tuotantolinjan käyttöönoton vuonna 2007. Tavoitteenamme on nostaa tuotantokapasiteetti neljään miljoonaan renkaaseen vuoteen 2008 mennessä”, Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Kim Gran kertoo.

Vsevolozhskin tehtaalla valmistetaan Nokian-merkkisiä henkilöautojen kesä- ja talvirenkaita, joista valtaosa myydään Venäjällä ja IVY-maissa. Tehtaalla valmistuu tällä hetkellä noin 6 000 rengasta päivässä. Renkaiden tuotantomäärä ja laatutaso ovat tavoitteen mukaisia.

Nokian Renkailla on vahva asema Venäjän voimakkaasti laajentuvilla rengasmarkkinoilla. Kuluvan vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana yhtiön myynti Venäjällä kasvoi noin 70 prosenttia edellisvuotisesta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.