Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Pöyry suunnittelee tiehankkeita Itä-Euroopassa

(Compiler News - 17.11.2006) Pöyryn Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintoryhmä on saanut kaksi tieinfrastruktuurin suunnittelutoimeksiantoa Itä-Euroopassa. Toimeksiannot koskevat tiehankkeita Puolassa ja Albaniassa.

Puolassa Pöyry on saanut paikalliselta tiehallinnolta toimeksiannon valtatie 44:n perusparannuksen suunnittelusta. Kohteena on 57 kilometrin tieosuus Oswiecimistä Slawinan kautta Krakovaan. Perusparannusprojektin kustannusarvio on 65 miljoonaa ja kesto 29 kuukautta. Hankkeen suunnittelu alkoi lokakuussa.

Albaniassa Pöyry on sopinut liikenne- ja viestintäministeriön kanssa suunnittelupalveluista Tiranan/Durresin ja Kreikan rajan välisen uuden 160 kilometrin pituisen tieyhteyden esi- investointitutkimusta varten. Tehtävään kuuluu muun muassa tieyhteyden optimaalisen linjauksen määritteleminen, ympäristövaikutusten arviointi ja geologinen selvitys.

Pöyry Oyj on globaalisti toimiva konsultti- ja suunnitteluyritys, joka on keskittynyt energia-alaan, metsäteollisuuteen sekä infrastruktuuriin ja ympäristöalaan. Pöyryn vuotuinen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 6 000 asiantuntijaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.