Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Posti Logistiikan Moskovan palvelukeskus avataan jo helmikuussa

(Compiler News - 15.11.2006) Posti Logistiikka pääsee aloittamaan Moskovan toimintansa etuajassa ensi helmikuussa. Uusi logistiikkakeskus tarjoaa sopimuslogistisia palveluja, kuten tuotteiden valmistelua Venäjän markkinoille, palvelu- ja jakelutoimintoja sekä kuljetus- ja huolintapalveluja.

Moskovan kiinteistön pinta-ala on noin 20 000 neliömetriä. Keskus sijaitsee hyvien liikeyhteyksien päässä Moskovan pohjoispuolella Sheremetjevon lentokentän läheisyydessä. Sijainti keskustan ruuhkien ulkopuolella tarjoaa hyvät mahdollisuudet kuljetusten ja jakelun hoitamiseen. Paikallinen jakeluverkosto toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa.

Keskuksen ensimmäiset sopimuslogistiikan palveluita käyttävät asiakkaat ovat kansainväliset elektroniikka- ja tietotekniikka-alan yritykset kuten Canon ja Brightpoint. Asiakkaina on myös useita suomalaisia päivittäis- ja erikoistavarakauppaa harjoittavia yrityksiä. Keskuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen. Se täyttääkin korkeimman tason kansainväliset standardit.

Posti Logistiikan aikomuksena on laajentaa toimintaansa Venäjällä ensi vuonna Pietarissa. Tarkoituksena on myös lisätä sopimuslogistiikan kapasiteettia Moskovassa. Posti näkee mahdollisuuksia kasvattaa varastokapasiteetti Venäjällä noin 200 000 neliömetriin.

Virossa Postin logistiikkayhtiö Logia Oü on toiminut jo vuodesta 2002. Toiminta laajennetaan nyt kattamaan Baltian markkinat ja Itämeren alueelle luodaan yhteiset palvelukokonaisuudet. Ensi huhtikuussa avataan Liettuan Kaunaksessa 13 000 neliömetrin kokoinen logistiikkakeskus, joka toimii sekä sopimuslogistiikan palveluntuottajana että lisääntyvän rahtiliiketoiminnan terminaalina.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.