Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Lumene solmi uuden jakelusopimuksen Venäjällä

(Compiler News - 1.11.2006) Lumenen jakelukanavat Venäjällä laajenevat lähes 300 myyntipisteellä yhtiön tehtyä sopimuksen Kurs Groupin kanssa. Kurs omistaa L´ Etoile- ja Sephora -vähittäiskauppaketjut. Uuden jakeluyhteistyön käynnistyttyä Lumenella on Venäjällä yhteensä noin 6 000 myyntipistettä.

Ensimmäinen Lumene-toimitus L´ Etoilen 50 myyntipisteeseen käynnistyy marraskuun puolivälissä. Jakelu laajenee ketjun muihin myyntipisteisiin ensi vuoden tammi-maaliskuussa. Tämän lisäksi Lumene-tuotteet tulevat myyntiin sataan uuteen ensi vuonna avattavaan L´ Etoile- ja Sephora -ketjujen kauppaan.

L´ Etoile ja Arbat Prestige ovat kaksi suurinta kosmetiikan vähittäismyyjää Venäjällä. Kumpikin kilpailee markkinajohtajuudesta ja laajentaa liiketoimintaansa nopeaan tahtiin. Lumene on myös yksi Arbat Prestige -ketjun avainkosmetiikkamerkeistä.

Suomessa Lumene-kosmetiikkaa myydään noin 650 myyntipisteessä. Yhtiöllä on myös Yhdysvalloissa tehokas jakelu, sillä sen tuotteita myydään yli 6 000:ssa CVS Pharmacy-drugstoreketjun myymälässä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.