Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Sanitecin yhteisyritys laajentaa ukrainalaisen keramiikkatehtaan Euroopan suurimmaksi

(Compiler News - 27.10.2006) Sanitec ja ukrainalainen Ukrbudmaterialy Group ovat sopineet yhteistyrityksen perustamisesta. Yhteisyrityksen tavoitteena on uudistaa Ukrainan suurin kylpyhuonekeramiikkatehdas Slavutskiy Plant Budfarfor Slavutassa.

Sanitec omistaa 51 prosenttia ja Ukrbudmaterialy 49 prosenttia yhteisyrityksen osakekannasta. Yhteistyökumppanit aikovat muokata keramiikkatehtaasta alan huipputeknologiaa käyttävän yrityksen sekä laajentaa samalla sen tuotantokapasiteettia.

Investointisuunnitelman mukaan tehdas uudistetaan, nykyiset rakennukset modernisoidaan ja uusia tuotantotiloja rakennetaan. Kumppanit aikovat hyödyntää muissa Sanitecin eurooppalaisissa tehtaissa hyväksi todettua tekniikkaa ja tuotantomenetelmiä myös Ukrainassa.

Budfarforin nykyistä tuotevalikoimaa on tarkoitus laajentaa ja tuotteiden laatua sekä muotoilua parantaa. Uusia keramiikkasarjoja suunnitellaan sekä Ukrainan markkinoille että vientiä varten, joka tällä hetkellä suuntautuu muun muassa Venäjälle, Valko-Venäjälle, Kazakstaniin, Latviaan ja Liettuaan.

Ukrbudmaterialy Group on ukrainalainen konserni, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi rakennusmateriaaleja. Konsernin osa, Budfarfor teollisuuskompleksi Slavutassa on Itä-Euroopan suurin keramiikkatehdas. Sen tuotantovalikoimaan kuuluu yli 50 erilaista keramiikkatuotetta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.