Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Tallinna tilasi L&T:ltä uusien katukalusteiden kokonaissuunnittelun

(Compiler News - 26.10.2006) Tallinnan kaupunginsuunnitteluvirasto on valinnut L&T:n Ympäristötuotteet-ryhmän suunnittelemaan ja toimittamaan Tallinnan uudet katukalusteet. Projekti liittyy Tallinnan pyrkimykseen tulla nimitetyksi EU:n kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2011.

Kalustehankkeen tavoitteena on kaupunkikuvan yhtenäistäminen, liikkumisen helpottaminen sekä siisteyden ja turvallisuuden lisääminen. Lähtökohtana ovat kaupunkisuunnitteluviraston idealuonnokset.

L&T tekee projektin ensimmäisessä vaiheessa eri kalustetuoteryhmistä teknisen suunnitelman ja valmistaa kahdeksasta tuotteesta prototyypit. Eri tuoteryhmiä yhdistää muodon samankaltaisuus. Muotoilun lähtökohtana on 1920-30 -lukujen virolaiskotien huonekalu-design. Tämä työvaihe valmistuu ensi tammikuun alussa.

Projektiin kuuluvat kaikki kaupunkikuvassa näkyvät kalusteet, kuten penkit, roska-astiat, tiedotustaulut, ulkomainosrakenteet, pysäkkikatokset, katukioskit, yleisökäymälät, valaisimet sekä katu- ja osoitekylttien moduulijärjestelmät.

”Tallinna valitsi L&T:n projektin toteuttajaksi, koska peilaamme tuotesuunnittelua aina myös käyttäjien ja ylläpidon näkökulmasta. Pystymmekin räätälöimään tuotteemme vastaamaan asiakkaittemme toiveita pienimpiä yksityiskohtia myöten”, toimialajohtaja Seppo Hartikainen toteaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.