Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Technopolis hankki valmista toimitilaa Pietarin Pulkovassa

(Compiler News - 25.10.2006) Technopoliksen täysin omistama Venäjän tytäryhtiö Technopolis St. Petersburg on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen länsimaiset vaatimukset täyttävistä toimitiloista Pulkovan alueella. Tiloissa on toiminut venäläisen yrityksen pääkonttori.

Technopolis voi ottaa tilat nopeasti käyttöönsä ja pääsee aloittamaan toimintansa ensimmäisen vaiheen jo joulukuussa. Hankitut toimitilat sijaitsevat lähellä Technopoliksen aiemmin ostamaa tonttia, jolle perustetaan Technopolis Pulkova -teknologiakeskus.

Technopolis jatkaa näiden hankkeiden rinnalla myös aikaisempia projektejaan Pietarissa. Yhtiö neuvottelee sijoittumisesta Neudorfin erityistalousalueelle rakennettavaan teknologiapuistoon. Lisäksi se neuvottelee teollisuusyritysten kanssa perinteisten tuotantotilojen rakentamisesta kaupunkiin.

Käynnissä on myös Pietariin suunnitellun suomalaisen innovaatiokeskuksen valmistelu yhdessä Finpron kanssa. Finpron keskus on tarkoitettu suomalaisille teknologia-alan yrityksille ja keskitysorganisaatioille Pietarissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.