Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Venäjän kunniarakentajan arvonimi Lentekin Juha Vätölle

(Compiler News - 24.10.2006) Venäjän alueellisen kehityksen ministeriö on myöntänyt ZAO YIT Lentekin toimitusjohtajalle Juha Vätölle Venäjän kunniarakentajan arvonimen ja siihen liittyvän kunniamerkin. Vättö on ensimmäinen ulkomaalainen, joka saa arvonimen Pietarissa.

Alueellisen kehityksen ministerin Vladimir Jakolevin allekirjoittamassa nimitysmääräyksessä todetaan Juha Vätön ansiot monivuotisessa työssä rakennusalalla ja rakennusalan kehittämisessä Venäjällä.

Syyskuussa 2006 Pietarin rakennusalan korkeakoulu promovoi Juha Vätön kunniatohtoriksi erityisistä ansioistaan kaupungin rakennusalan kehittämisessä.

Vättö on työskennellyt Lentekissä sen perustamisesta 1988 lähtien, ensin teknisenä johtajana ja myöhemmin toimitusjohtajana. Lentek on ensimmäinen Neuvostoliittoon perustettu suomalais-venäläinen rakennusalan yhteisyritys. YIT osti Lentekin osake-enemmistön vuonna 1997.

ZAO YIT Lentekin liikevaihto viime vuonna oli suomalaisen käytännön mukaan laskettuna 67 miljoonaa euroa. Yhtiön henkilöstömäärä on tällä hetkellä 800.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.