Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Ahstromin tehdashankkeen rakentaminen käynnistyi Tverissä Venäjällä

(Compiler News - 10.10.2006) Ahstromin lasihuopatehtaan peruskivi muurattiin eilen Tverin Redkinossa, joka sijaitsee noin 120 kilometriä Moskovasta luoteeseen. Tilaisuuteen osallistuivat muun muassa alueen kuvernööri Dmitri Zelenin, Suomen Venäjän-suurlähettiläs Harry Helenius ja Ahlstromin toimitusjohtaja Jukka Moisio.

Noin 38 miljoonaa euroa maksava tehdas keskittyy ensi vaiheessa erikoislasihuovan tuotantoon, mutta investointi mahdollistaa myös myös Ahlstromin muita laajentumishankkeita Venäjällä.Tehdasinvestointi käsittää uuden lasihuopakoneen, tehdasrakennuksen ja tarvittavan infrastruktuurin.

”Venäjän lasihuopatehtaan ansiosta Ahlstrom pystyy palvelemaan pitkäaikaisia venäläisiä asiakkaitaan entistäkin paremmin. Redkinoon nyt nouseva tehdas on päänavaus ja todennäköisesti jatkamme investointeja alueelle myös tulevaisuudessa”, toimitusjohtaja Jukka Moisio toteaa.

Redkinon rakennusprojekti etenee aikataulun mukaisesti. Uuden tehtaan arvioidaan valmistuvan vuoden 2007 viimeisellä neljänneksellä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.