Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Technopolis hankki Pietarissa tontin teknologiakeskustaan varten

(Compiler News - 9.10.2006) Technopolis on allekirjoittanut sopimuksen maa-alueesta Pietarin Pulkovan alueelta lentokentän läheisyydestä. Technopolis toteuttaa alueelle teknologiakeskuksen, joka tarjoaa toimintaympäristön teknologia-alan yrityksille.

Technopolis Pulkova rakennetaan 4,6 hehtaarin suuruiselle tontille Pulkovskoe shossen varrelle. Suunnitelmissa on rakentaa keskus, jossa on 80 000 neliömetriä toimistotilaa ja riittävästi pysäköintipaikkoja.

Teknologiakeskuksesta luodaan paras mahdollinen toimintaympäristö suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita sijoittumaan Pietariin tai haluavat laajentua siellä. Keskuksen puitteet soveltuvat myös kansainvälistyville venäläisyrityksille.

” Teknologiakeskuksen tavoitteena on synnyttää kansainvälinen yrityskeskittymä. Esimerkiksi ilmailuteollisuuden, autoteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden yrityksillä on täällä erinomaiset kehitysmahdollisuudet”, Technopoliksen Venäjän-toiminnoista vastaava johtaja Kari Mikkonen luettelee.

Technopolis Pulkova tarjoaa asiakasyrityksilleen joustavat ja muunneltavat tilat sekä monipuoliset yritys- ja kehityspalvelut Technopoliksen jo yli kymmenen vuoden ajan kehittämän konseptin mukaisesti.

Technopolis osallistuu myös kahteen muuhun Pietarissa toteutettavaan projektiin. Se on mukana ICT-teknologiakeskuksessa, jonka keskuspaikkana on Pietarin valtiollinen sähköisen viestinnän yliopisto. Yhtiön toisena hankeena on teknologiapuisto Neudorfin erityistalousalueella. Projektit eivät kilpaile keskenään, vaan tukevat toisiaan.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.