Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Stockmann investoi 120 miljoonaa euroa Nevsky Centeriin Pietarissa

(Compiler News - 6.10.2006) Stockmannin Nevsky Center -kauppakeskuksen rakennustyöt Pietarin keskustassa käynnistyvät. Stockmannin liikekeskusta varten ostama noin 10 000 neliömetrin kokoinen liiketontti sijaitsee Nevski Prospektilla Vosstanija-aukion metroaseman vieressä ja Moskovan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Tontilla on jo tehty purkutöitä ja muita valmistelua. Työt käynnistyvät lokakuun lopussa ja niiden on määrä valmistua syksyn 2008 aikana. Sisustustöiden valmistuttua kauppakeskus avaa aikataulun mukaisesti ovensa yleisölle marraskuun alussa 2008. Stockmannin kokonaisinvestointi hankkeeseen on noin 120 miljoonaa euroa.

Kauppakeskuksen bruttopinta-ala on noin 100 000 neliömetriä, josta noin puolet on myymälä- ja toimistotilaa. Tiloihin tulee täysimittainen Stockmann-tavaratalo, Stockmannin operoimat Seppälän, Bestsellerin ja Niken myymälät, muuta vähittäiskauppaa sekä maanalainen paikoituslaitos.

Pääurakoitsijaksi Stockmann on tarjouskilpailun perusteella valinnut OOO Kitai Stroin, joka on Kiinan valtion rakennusliikkeen China State Constriction Engineering Corpotationin venäläinen tytäryhtiö. Kia Stroi rakentaa parhaillaan Moskovaan 93-kerroksista rakennusta, josta tulee valmistuttuaan korkein koko Euroopassa. Tämä 354 metrin korkuinen pilvenpiirtäjä on osa meneillään olevaa Moscow City -projektia.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.