Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

KCI Konecranesilta lisää satamanostureita pietarilaiselle terminaaliyhtiölle

(Compiler News - 5.10.2006) Pietarissa toimiva ZAO First Container Terminal on tilannut Konecranesilta kaksi Panamax-luokan laiturikonttinosturia, jotka toimitetaan vuoden 2007 lopulla. Tilauksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa. Konecranes toimitti venäläisasiakkaalleen kaksi STS-nosturia vuonna 2003.

First Container Terminalin kautta kulkeva konttiliikenne on kasvanut tuntuvasti. Uudet STS-nosturit lisäävät terminaalin konttien käsittelykapasiteettia tehostamalla Panamax-kokoisten alusten lastausta. Nostureiden kapasiteetti on 50 tonnia ja ulottuma 38 metriä.

Nosturit on varustettu Konecranesin vaihtovirtateknologialla. Niissä on lisäksi etädiagnostiikkajärjestelmä, jonka avulla Konecranes pääsee käsiksi nostureiden huoltotietoihin.

”Konecranesin STS-nostureiden edistykselliset tekniset ominaisuudet ja maailmanlaajuiset huoltopalvelumme olivat tärkeimmät syyt tälle lisätilaukselle” johtaja Mika Malmberg kertoo.

STS-nostureiden sopimukseen sisältyy kaksi vuotta ennakoivaa huoltoa, josta ZAO Konecranes Russia vastaa. Nostureiden teknisestä tuesta huolehtii puolestaan Konecranesin Pietarin yksikkö.

Nyt tehdyn sopimuksen lisäksi Konecranes on viimeisen kolmen kuukauden aikana sopinut Pietarin alueella samanlaisen nosturin toimittamisesta myös OJSC Petrolesportille ja BoxHunter STS -nosturin toimittamisesta Multilink Terminalsille.

Vuonna 1998 perustettu First Container Terminal pystyy nykyään käsittelemään noin 900 000 TEU-yksikköä ja yrityksellä on kapasiteettia kaikkiaan 1,2 miljoonaan yksikköön. Yritys on Venäjän johtava ja Itämeren itäisen puolen suurin konttiterminaali. Maailman johtavat laivayhtiöt käyttävät sen palveluja.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.