Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Hannes Snellman osti suomalaisen Venäjään erikoistuneen lakitoimiston ETL Law Officen

(Compiler News - 5.10.2006) Asianajotoimisto Hannes Snellman laajentaa kansainvälisen liikejuridiikan palveluitaan Moskovaan, Pietariin ja Kiovaan. Laajentuminen tapahtuu yritysjärjestelyllä, jossa ETL Law Officen omistaja Olli Pohjanvirta myi lakitoimistonsa ja sen tytäryhtiöt Hannes Snellmanille. Samassa yhteydessä Pohjanvirta siirtyi Hannes Snellmanin osakkaaksi.

Venäjän toimistot Moskovassa ja Pietarissa sekä Kiovan toimisto Ukrainassa täydentävät kansainvälisiin yritysjärjestelyihin ja riitojen ratkaisuun keskittyvää Hannes Snellmania, jolla on jo entuudestaan Pekingissä toimiva Kiina-yksikkö.

Venäjän, Ukrainan ja muun IVY-alueen markkina juridisten palveluiden osalta kasvaa oleellisesti lähivuosina. Kasvun vetureina Venäjällä ovat erityisesti niin sanotut toisen aallon etabloitumiset eli suorat yritysostot sekä tuotannolliset green field -projektit. Pelkkien markkinointi- ja sillanpääyhtiöiden perustamisvaihe on ohi.

”Kakkosvaiheessa tarvitaan vankkaa paikallista kokemusta. Vasta-alkaja ei pysty palvelemaan asiakkaita tehokkaasti” Hannes Snellmanin Venäjän-toimintoja nyt johtava Olli Pohjanvirta painottaa.

Pohjanvirran mukaan yritysjärjestelyiden, rahoituskysymysten ja kiinteistökauppojen juridisten palveluiden kysynnän lisäksi myös konfliktinhallinnan tarve lisääntyy Venäjällä voimakkaasti. Tämä on seurausta taloudellisten intressien vahvistumisesta.

ETL Law Officesin organisaatio käsittää 30 juristia ja kymmenen avustajaa. Yritysjärjestelyn myötä Hannes Snellman nousee kerralla suurimmaksi Venäjällä toimivaksi pohjoismaiseksi asianajotoimistoksi.

Olli Pohjanvita ja Simo-Pekka Helander perustivat lakitoimiston vuonna 1993 East Trade Law -nimisenä. Toimisto on jo alusta lähtien keskittynyt hoitamaan suomalaisten ja pohjoismaisten suuryritysten liikejuridisia tehtäviä Venäjällä ja muissa IVY-maissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.