Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

SOK avaa toisen hotellin Pietarissa

(Compiler News - 3.10.2006) S-ryhmä avaa toisen Sokos Hotels -ketjuun kuuluvan hotellin Pietarissa. Sokos Hotel Olympic Garden sijaitsee kaupungin keskusta-alueella. Myös kolmannesta keskustan hotelliyksiköstä käydään parhaillaan neuvotteluja.

Pietarin ensimmäistä Sokos-hotellia rakennetaan parhaillaan Vasilyn saarelle. Sokos Hotel Vasilievskyn on määrä valmistua kuluvana syksynä.

Sokos Hotel Olympic Gardenin rakennustyöt ovat jo käynnissä ja myös sen on tarkoitus valmistua tänä syksynä. Hotelli sijaitsee lentoasemalle vievän Moskovskii prospektin varrella ja metroaseman lähellä. Rakennuttajana toimii norjalainen Wenaas A/S, jonka kanssa Sokos Hotels on tehnyt pitkäaikaisen vuokrasopimuksen.

Uusi hotelli tarjoaa 348 huonetta, joista osa on Superior-tasoisia. Neliöitä rakennuksessa on yhteensä 16 000. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi 40 lämmintä autopaikkaa.

Hotellin toiseen kerrokseen rakennetaan 12 erikokoista kokoustilaa, joista suurin on 300 hengen sali. Hotelli sekä sen kaksi ravintolaa, aulabaari sekä takkatila palvelevat sekä liikematkustajia että turisteja Suomesta ja muualta.

”Suomesta on erittäin paljon työmatkustusta Pietariin. Voimme tarjota kahden hotellin voimin palveluja, joita suomalainen liikematkustaja arvostaa”, SOK Holdingin toimitusjohtaja Juhani Järvenpää toteaa.

SOK Holding omistaa hotelliliiketoimintaa Pietarissa harjoittavan Sokos Hotels St. Petersburgin. Toimintaa Pietarissa vetämään on vuoden alusta nimitetty Lorentz Salo, joka siirtyy tehtävään Tampereen Sokos Hotellien hotellinjohtajan paikalta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.