Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Pohjolan Liikenne omistajaksi SP Transit Finlandiin

(Compiler News - 28.9.2006) Pohjolan Liikenne ostaa 50 prosenttia SP Transit Finland Ltd Oy:n osakekannasta. Kauppaan sisältyy mahdollisuus lunastaa loput 50 prosenttia osakekannasta viiden vuoden kuluttua. Kaupan kohteena oleva yhtiö on yksityinen suomalainen huolinta- ja kuljetusalan perheyritys. Sen pääomistaja on Kuljetusliike K. Jokinen Oy. Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksymistä.

SP Transit Finland kuljettaa kappaletavara- ja kokokuormakuljetuksia päivittäin Venäjälle, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Tshekkiin, Slovakiaan ja Unkariin. Yhtiön palveluihin kuuluvat muun muassa varastointi ja tullaus, kylmä- ja erikoiskuljetukset sekä vaarallisten aineiden kuljetukset.

SP Transit Finland omistaa tytäryhtiön Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. Tytäryhtiöt ja yhtiön Venäjän liiketoiminta sisältyvät kauppaan. Sen ulkopuolelle jäävät myyjän osuus Venäjän tullaustoiminnasta ja liiketoimintaan liittyvät kiinteistöt.

Nyt toteutetut omistusjärjestelyt parantavat SP Transit Finlandin mahdollisuuksia suunnata voimavaroja entistä enemmän Itä-Eurooppaan. Pohjolan Liikenne puolestaan pystyy kaupan myötä rakentamaan toimivat jakelujärjestelmät samalle alueelle.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.