Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Skanskalle Tallinnan lentoasematerminaalin laajennusurakka

(Compiler News - 25.9.2006) Skanskan Viron tytäryhtiö rakentaa Tallinnan lentoaseman uuden terminaalin. Terminaalista tulee noin 15 000 neliömetrin laajuinen ja lisäksi Skanska EMV saneeraa noin 5 000 neliömetrin alueen vanhassa terminaalissa. Urakkaan kuuluvat myös turvallisuus- ja lentokenttäjärjestelmät.

Lentoasematerminaalin tilaaja on AS Tallinn Lennujaam. Skanska EMV vastasi myös vuonna 1999 Tallinnan lentoaseman terminaalirakennuksen uudistustöistä. Uuden, osin EU-rahoitteisen hankkeen urakkasumma on 39,3 miljoonaa euroa.

Laajennuksen tarkoituksena on parantaa lentoaseman toimivuutta ja turvallisuutta. Rakentaminen alkaa tänä syksynä ja kestää puolitoista vuotta.

Skanska on viime aikoina toteuttanut Virossa erimerkiksi Tarton Kaubamaja-tavaratalon rakennustyöt sekä Tallinnan ja Narvan välisen maantien kunnostus- ja rakennustyöt Maardun ja Valgejoen välillä. Parhaillaan on käynnissä muun muassa Tallinn English Collegen urheiluhallin rakentaminen, Tallinnan miinasataman satamalaitureiden saneeraustyöt sekä Tarton vesi- ja viemäriputkiston saneeraus.

Skanskan Viron tytäryhtiön Skanska EMV AS:n liikevaihto vuonna 2005 oli noin 118 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on tällä hetkellä noin 350 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.