Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Comptel toimittaa verkkotietojärjestelmän Moskovaan

(Compiler News - 21.9.2006) Moscow Telecommunications Corporation COMCOR on tilannut Comptelilta verkkotietojärjestelmän. COMCOR tulee aluksi käyttämään Comptel Incatel -ratkaisua kaikkien fyysisten ja loogisten verkkoresurssien sekä niiden sijaintitietojen hallintaan. Jatkossa teleoperaattori laajentaa järjestelmän Comptelin integroiduksi ratkaisuksi, jolloin verkon ja siinä asiakkaille tarjottavien palvelujen käyttöönotto automatisoidaan.

COMCOR on yksi Venäjän suurimmista kilpailevia verkko- ja puhelupalveluja tarjoavista operaattoreista. Yhtiön palvelut käsittävät verkon tukku- ja vähittäiskäytön sekä suurkaupunkialueen verkkopalvelut.

Toiminta on painottunut palvelujen tarjontaan Moskovan alueella toimiville yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Operaattorin liiketoiminnan kasvaessa uusia haasteita ovat optimaalinen verkkosegmenttien suunnittelu sekä tehokas verkkoresurssien hallinta.

Venäläistilaaja halusi verkkoteknologioista riippumattoman verkkotietojärjestelmän, joka hallitsee saumattomasti laajan palveluvalikoiman kaikki alueet ja sisältää paikkatietojärjestelmän. Asiakas halusi lisäksi integroidun ratkaisun, joka mahdollistaa jatkossa palveluiden käyttöönoton automatisoinnin.

Vuonna 1986 perustetun Comptelin ratkaisut tukevat teleoperaattoreiden ja palveluntarjoajien keskeisiä liiketoimintaprosesseja. Yhtiö on toimittanut ratkaisujaan yli 250 asiakkaalle 80 maahan. Comptelin liikevaihto oli viime vuonna 66 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 550 henkilöä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.