Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Quattrogemini sai Stockmannilta myymäläurakoita Venäjälle

(Compiler News - 20.9.2006) Quattrogemini on saanut toteutettavakseen Stockmannin, Bestsellerin ja Seppälän myymälöiden urakat Venäjällä. Työt on osittain jo aloitettu ja tavoitteena on saada ne päätökseen ensi vuoden helmikuussa.

Quattrogemini on aiemmin vuosina 2002-2004 toteuttanut Stockmannille Moskovassa Zara-myymälän sekä kahden Stockmann-tavaratalon viimeistelyn, sisustuksen ja LVIS-työt.

Quattrogeminin uusimmat urakat käsittävät Stockmann Mega 3 tavaratalon myymälärakentamisen ja Seppälä & Bestseller myymälän toteutuksen Moskovassa. Lisäksi tilaukseen sisältyy Seppälä & Bestseller -myymälät Kazanissa, Jekaterinburgissa ja Nizhny Novgorodissa.

Quattrogeminillä on tytäryhtiöt Pietarissa ja Moskovassa. Se on toiminut pitkään Venäjän ja muiden IVY-maiden markkinoilla. Toiminta alkoi vuosina 1995-1998, jolloin yhtiö rakensi McDonald´s-ravintoloita Moskovaan, Pietariin, Minskiin ja Kiovaan. Venäjällä myöhempiin asiakasreferensseihin kuuluvat muun muassa Coca-Cola. British Petroleum, Nestlé ja British American Tobacco (BAT).

Koko Quattrogemini-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 194,2 miljoonaa euroa. Ulkomaantoimintojen osuus liikevaihdosta oli 90,2 prosenttia. Yhtymällä on Venäjän ohella tytäryhtiö myös Virossa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.