Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Sampo perusti Mandatum Ukraina -rahaston

(Compiler News 19.9.2006) Sampo Rahastoyhtiö tuo markkinoille uuden sijoitusrahaston Mandatum Ukrainan, mikä laajentaa Sammon Itä-Euroopparahastojen valikoimaa entisestään.

Rahaston salkunhoidosta vastaa Mandatum Omaisuudenhoidon Itätiimi. Tiimin hoidossa olevista rahastoista ukrainalaisiin yhtiöihin ovat aikaisemmin sijoittaneet Mandatum Mustameri- ja Mandatum Venäjä -rahastot.

Ukrainalaiset yhtiöt ovat valtaosiltaan laajemman sijoitustutkimuksen ulkopuolella, mutta niistä on pitkäjänteisellä omalla tutkimuksella löydettävissä tulevaisuuden menestyjiä. Rahaston sijoituskohteina ovat ensisijaisesti Ukrainan ja Ukrainan suurimman kauppakumppanin Venäjän talouskasvusta hyötyvät yhtiöt.

Mandatum Ukrainan sijoitustoiminta alkaa syyskuun 29. päivä. Rahaston vähimmäismerkintäsumma on 500 euroa. Rahastoon voi tehdä jatkuvan rahastosäästösopimuksen ja sen voi liittää Henki-Sammon sijoitussidonnaisiin vakuutuksiin sijoitustoiminnan alettua.

”Uusi Mandatum Ukraina -rahasto on suunnattu erityisesti riskinottohalukkaille sijoittajille, jotka ovat kiinnostuneita suuntaamaan osan pitkän aikavälin varoistaan Ukrainaan”, Sampo Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen kertoo.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.