Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Rautakeskolle kuudes K-rauta-myymälä Pietariin

Compiler News - 16.9.2006) Rautakesko avaa tänään lauantaina uuden K-raudan Tallinskoe-kadulla Pietarissa. Suurmyymälä on ketjun kuudes K-rauta kaupungissa. Rautakeskon viime vuonna hankkiman Stroymaster-ketjun viisi myymälää ovat elokuusta lähtien toimineet K-rauta-nimellä.

Rautakesko aikoo kehittää toimintaansa Venäjällä avaamalla lisää kansainvälisen K-rauta-konseptin mukaisia myymälöitä. Pietarissa avataan vielä toinen ketjumyymälä kuluvan vuoden joulukuussa. Lisäksi Pietarissa avataan ensi vuonna kaksi K-rautaa kaupungin tärkeimpien ulosmenoteiden varrella.

Suunnitelmissa on kasvattaa Pietarin K-rauta-verkosto käsittämään kaikkiaan 10-11 myymälää. Moskovassa ja sen lähiympäristössä tullaan avaamaan 8-10 myymälää lähivuosina. K-rautoja perustetaan myös muihin suuriin kaupunkeihin.

”Vahvuutemme on kansainvälisen kokemuksen, paikallisten markkinoiden tuntemuksen ja vankan ammattitaidon yhdistäminen. Tavoitteenamme on kasvaa markkinajohtajaksi Luoteis-Venäjällä ja saavuttaa vahva markkina-asema koko Venäjällä”, Stroymasterin toimitusjohtaja Aleksander Rudenko toteaa.

Nyt avattava K-rauta-myymälä on pinta-alaltaan yli 10 000 neliömetriä ja se on toistaiseksi ketjun suurin kauppa Venäjällä. Myymälä tarjoaa laajan tavaravalikoiman ja alan parhaat ratkaisut rakentajille ja kodin kunnostajille. Olennainen osa toimintakonseptia ovat valmiit sisustusratkaisut, jotka säästävät remonttia suunnittelevien aikaa ja vaivaa.

K-rauta palvelee yksityisasiakkaiden ohella myös rakennusalan ammattilaisia. Tukkuasiakkaita varten on oma osasto ketjun jokaisessa myymälässä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.