Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Vepsäläinen aloittaa huonekalukaupan Venäjällä

(Compiler News - 7.9.2006) Vepsäläinen avaa ensimmäisen huonekaluliikkeensä Pietariin lokakuussa. Liike sijaitsee Primorskin kaupunginosan uudessa ostoskeskuksessa ja on suuruudeltaan noin 2 200 neliömetriä.

Vepsäläisen Pietarin liikkeen tuotteet on valittu Suomessa myynnissä olevasta mallistosta. Myynnissä ovat kaikki keskeiset kotimaiset brändituotteet. Tarjolla on myös Vepsäläisen kotimaan liikkeistä tuttu suunnittelupalvelu, jota ryhtyy hoitamaan neljä sisustusarkkitehtia.

"Heti kun mallisto on saatu tarkasti vastaamaan pietarilaisten kuluttajien mieltymyksiä, avaamme kaupunkiin kaksi liikettä lisää”, Vepsäläisen toimitusjohtaja Mauri Ikola lupaa.

Venäjällä on suuri potentiaali Vepsäläisen mallistolle. Paikallinen keskiluokkaa vaurastuu ja esimerkiksi Pietarin talousalueelle rakennetaan vuoteen 2008 mennessä 2,5 miljoonaa neliömetriä uutta asuntopinta-alaa.

Mauri Ikolan mielestä liikkeiden avaaminen ulkomaille on paras tapa viedä kotimaisia kotimaisia brändihuonekaluja. Tässä Vepsäläinen aikoo olla suunnannäyttäjänä. Venäjän avauksen jälkeen vuorossa on laajentuminen Baltian maihin.

Vepsäläinen-konsernin liikevaihto oli viime vuonna noin 50 miljoonaa euroa ja tänä vuonna liikevaihto on tarkoitus kaksinkertaistaa. Jatkotavoitteena on, että vuoteen 2010 mennessä yrityksen liikevaihdosta noin 100 miljoonaa euroa tulee ulkomaantoiminnoista.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.