Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Virolainen Starman hankkii tilausvideojärjestelmän Suomesta

(Compiler News - 6.9.2006) Viron suurin kaapelitelevisio-operaattori AS Starman on valinnut Ortikon Interactive Oy:n tilausvideojärjestelmän VOD-palvelunsa toteuttamiseen. Uusi sovellus laajentaa Starmanin kaapeliverkossa välittämien digitaalisten televisiopalvelujen tarjontaa, joka kattaa tällä hetkellä lähes 50 prosenttia Viron kotitalouksista.

Starmanille toimitettavan järjestelmän ydin on VOD-selain, joka perustuu MHP-standardiin. Sen avulla erilaisten tilaus-tv-palvelujen toteuttaminen on erittäin joustavaa. Videoiden kertatilauspalvelun lisäksi operaattori voi tarjota kanavapaketteja. VDO-palvelulla voi myös jatkaa tavallisten televisiolähetysten katselumahdollisuutta, mikä palvelee sitä yleisöä, jolle alkuperäinen lähetysaika ei sovi.

Riippumatta palvelun laajuudesta Ortikonin toteuttama VOD-järjestelmä huolehtii kaikista tilaus-tv-palveluun liittyvistä toiminnoista. Se varmentaa tilaajan, toimittaa videoportaalin ja -linkit, lähettää videon salattuna sekä on yhteydessä operaattorin tilaajahallinta- ja laskutusjärjestelmään.

Ortikon Interactiven järjestelmä on tällä hetkellä pilottikäytössä ja Starman aikoo lanseerata tilausvideopalvelunsa vuoden lopulla.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.