Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

OKO leasingyhteistyöhön Raiffeisenin kanssa Venäjällä

(Compiler News - 4.9.2006) OKO on sopinut yhteistyöstä Venäjän markkinoilla useita vuosia toimineen itävaltalaisomisteisen Raiffeisen Leasingin kanssa. Sopimus koskee OP-ryhmän suomalaisten yritysasiakkaiden Venäjälle suuntautuvien tuotannollisten investointien sekä suomalaisten vientiyritysten venäläisten asiakkaiden rahoitusta.

Tuotannollisten investointien rahoitus koskee lähinnä OP-ryhmän asiakkaiden kone- ja laitehankintoja Venäjällä. Myös venäläisten ostajien rahoitus liittyy lähinnä koneiden ja laitteiden kauppaan.

”OKO:n Pietarin edustusto sijaitsee samassa osoitteessa Raiffeisen Leasingin kanssa, mikä takaa osaltaan suomalaisten asiakkaiden palvelun sujumisen”, kertoo edustuston päällikkö Kari Tolvanen.

Yhteistyön avulla OKO pystyy tarjoamaan ostajan rahoituksen Venäjältä käsin paikallisen lainsäädännön, kauppatavat, verotuksen ja muut seikat huomioon ottaen.

Itävaltalaisen Raiffeisen-pankin venäläinen tytäryhtiö Raiffeisen Leasing on toiminut Venäjällä jo kuuden vuoden ajan. Sen leasingsalkun koko ylittää 250 miljoonaa dollaria. Yhtiön henkilökunnan määrä on noin 60. Toimipisteitä on Moskovan lisäksi viisi, joista yksi sijaitsee Pietarissa.

Sekä OKO että Raiffeisen kuuluvat eurooppalaisten osuustoiminnallisten pankkien muodostamaan Unico-pankkiryhmään, jolla on laajaa keskinäistä yhteistyötä muun muassa maksuliikenteessä, trade finance -toiminnoissa ja rahoituksessa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.