Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Tikkurila perusti myyntiyhtiön Kazakstaniin

(Compiler News - 1.9.2006) Kemiran maaliliiketoimintaa hoitava Tikkurila on perustanut myyntiyhtiön Alamatyyn Kazakstaniin. TOO Tikkurila -yhtiö markkinoi Kazakstanissa aluksi kauppa- ja rakennusmaaleja. Jatkossa on tarkoitus tuoda markkinoille myös teollisuusmaaleja, joiden myynti tällä hetkellä tapahtuu paikallisten jälleenmyyjien kautta.

Uusi myyntiyhtiö laajentaa jälleenmyyntiverkostoa rakentamalla oman tehokkaan organisaation, perustamalla varaston ja käynnistämällä paikallisen maalauskoulun Tikkurilan mallin mukaisesti. Ensimmäiseksi koulutetaan maalikauppiaita ja maalinmyyjiä. Kazakstanissa on kymmenkunta Tikkurilan tuotteita myyvää kauppaa ja uusia perustetaan kaiken aikaa. Maaleja myydään Tikkurin tuotemerkillä ja yhtiön Venäjän tytäryrityksen Teks-tuotemerkillä.

TOO Tikkurila on jo nyt yksi Kazakstanin suurimmista maalintoimittajista lähes viiden prosentin markkinaosuudella. Kazakstan on Keski-Aasian nopeimmin kehittyvä valtio luonnonvarojensa ansiosta. Maalinkulutus maassa on nyt vain 2-3 litraa henkeä kohti vuodessa, mutta se kasvaa nopeasti elintason kohotessa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.