Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Pöyry virolaisen konsulttiyrityksen pääosakkaaksi

(Compiler News - 29.8.2006) Pöyry on lisännyt omistustaan virolaisessa Entecissa. Pöyryn Infrastruktuuri & Ympäristö liiketoimintaryhmään kuuluva Pöyry Environment omisti aiemmin 42 prosenttia Entecin osakkeista ja nyt omistusosuus on noussut 67 prosenttiin.

Entecin tärkeimpinä asiakasryhminä ovat Viron julkinen sektori, teollisuus, kauppa, rakennusliikkeet sekä muiden alojen yksityiset yritykset. Yhtiö jatkaa toimintaansa edelleen omana yksikkönään.

Entec on vuonna 1992 perustettu konsultointiyritys, joka on erikoistunut vesihuollon, yhdyskuntasuunnittelun, kunnallistekniikan, jätehuollon, ympäristökonsultoinnin ja likaantuneiden maaperien suunnittelupalveluihin. Sen liikevaihto on noin miljoona euroa ja sen palveluksessa työskentelee 30 henkilöä.

Pöyry Oyj on globaali konsultointi- ja suunnitteluyritys. Sen erikoisaloina ovat energiateollisuus, metsäteollisuus, infrastruktuuri ja ympäristöhuolto. Pöyryn vuotuinen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa toimii noin 6 000 asiantuntijaa.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.