Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Henkivakuuttaja Suomi yhdistää Baltian ja Puolan yhtiönsä

(Compiler News - 22.8.2006) Suomi-yhtiö yhdistää Baltian maissa ja Puolassa toimivat tytäryhtiönsä. Niistä muodostetaan yli maiden rajojen toimiva eurooppayhtiö. Uuden Suomi-yhtiön lähes kokonaan omistaman henkivakuutusyhtiön nimeksi tulee FinLife SE, mikä on tällä hetkellä Puolan tytäryhtiön nimi.

Yhtiöiden yhdistymisen etenemiseen ja uuden yhtiön perustamisaikatauluun vaikuttavat eri maiden viranomaislupien saaminen. Prosessin arvioidaan kestävän noin 11 kuukautta, elokuuhun 2007.

Käytännössä yhdistyminen tapahtuu siten, että FinLife, Seesam Life Latvia ja Seesam Life Lithuania fuusioidaan Viron tytäryhtiöön, Seesam Life Companyyn. Uuden yhtiön kotipaikaksi tulee Viro.

”Uusi eurooppayhtiö FinLife SE ja sen rajat ylittävä organisaatiorakenne mahdollistavat aiempaa paremman pääoman tuoton sekä yhtenäiset sisäiset prosessit ja tietojärjestelmät”, perustelee Suomi-yhtiön ulkomaantoimintojen johtaja ja ulkomaisten yhtiöiden hallitusten puheenjohtaja Seppo Ilvessalo.

Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Suomi (Suomi-yhtiö) on 116-vuotta toiminut yhtiö. Kotimaassa se ei enää myy uusia vakuutuksia, mutta hoitaa edelleen yli 300 000 asiakkaansa vakuutuksia hallinnoiden noin 6,5 miljardin euron sijoitusomaisuutta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.