Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Pöyry modernisoi kartonkikoneen Luoteis-Venäjällä

(Compiler News - 17.8.2006) Pöyryn Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmä on solminut sopimuksen Leningradin alueella toimivan tehtaan kartonkikoneen uusinnasta. Tilaajana on venäläinen JSC St. Petersburg Cardboard and Printing Plant -yhtiö. Palvelut toimitetaan vuosina 2006-2008.

Toimeksianto käsittää kartonkikone BM 1:n osittaisen perussuunnittelun ja täyden toteutussuunnittelun sekä asennusvalvontapalveluita, joiden toimittamiseen osallistuu useita Pöyry-yhtiöitä Suomesta, Puolasta ja Venäjältä. Paikallisesta lupa- ja adaptointisuunnittelusta vastaa ZAO Giprobum Engineering Pöyryn yhteistyökumppanina.

Projektin tavoitteena on parantaa Atlantika- ja Neva -nimisten pinnoitettujen pakkauspaperien laatua eurooppalaisten vastineiden GD-2 ja GD-3 tasolle. Tehtävänä on myös nostaa koneen kapasiteettia nykyisestä 110 000 tonnista 190 000 tonniin vuodessa ja alentaa käyttökustannuksia. Uusittu kone on määrä käynnistää kesäkuussa 2008.

Kommunarin kaupungissa sijaitsevan St. Petersburg Cardboard and Printing Plantin pääomistajat ovat Illim Pulp Enterprise ja saksalainen Knauf. Toimeksiannon arvoa ei julkisteta, mutta Pöyryn mukaan nyt solmittu sopimus on arvoltaan suurin yhtiön koskaan tilaama suunnittelutyö.

Pöyrylle toimeksianto on tärkeä päänavaus Venäjän sellu- ja paperiteollisuuden lisääntyviä investointeja ajatellen. Tilaus myös tukee yhtiön strategiaa, johon kuuluu läsnäolon ja toimintavolyymin vahvistaminen Venäjällä.

Pöyry Oyj on globaali energiaan ja metsäteollisuuteen sekä infrastruktuuriin ja ympäristöalaan keskittynyt konsultointi- ja suunnitteluyritys. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa toimii 6 000 asiantuntijaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.