Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Stockmann ryhtyy operoimaan Nike-myymälöitä Venäjällä

(Compiler News - 16.8.2006) Stockmann ja Venäjän Nike ovat tehneet yhteistyösopimuksen Nike-myymälöiden perustamisesta Venäjälle. Ensimmäinen Stockmannin operoima Nike-myymälä avataan ensi vuoden alussa. Tavoitteena on avata lähivuosina useita Nike-myymälöitä Venäjällä.

Nike pyrkii tarjoamaan asiakkaille virikkeellisiä ostotapahtumia NikeTown-suurmyymälöissä, tavaratalojen shopeissa, Nike-myymälöissä ja myös toimiessaan tukkukaupassa.

Stockmannin laajentumisstrategiaan sisältyy puolestaan yhteistyö valittujen kumppaneiden kanssa Venäjällä. Tavaratalotoiminnan ja useiden erikoisliikeketjujen ansiosta saadaan esimerkiksi hallinnossa, logistiikassa ja liikepaikkojen vuokraehdoissa merkittäviä mittakaavaetuja.

Stockmannilla on tällä hetkellä Venäjällä kolme tavarataloa, kahdeksan Seppälän myymälää ja kahdeksan franchising-pohjalla toimivaa Bestseller-myymälää. Tämän vuoden tavoitteena on avata yhteensä 21 Seppälän ja Bestsellerin myymälää kuuteen kauppakeskukseen Venäjän suurimmissa kaupungeissa.

Moskovan neljännen Stockmann-tavaratalon avaamisaikataulu on täsmentynyt ja tavaratalo avataan ensi vuoden helmikuussa. Moskovan viidennen tavaratalon avaamisesta vuonna 2008 on tehty esisopimus.

Stockmannin suurin yksittäinen käynnissä oleva investointi ulkomailla on Pietarin Nevski Prospektin varrelle rakenteilla oleva noin 50 000 neliömetrin suuruinen kauppakeskus, jonka on tarkoitus valmistua vuoden 2008 lopussa. Keskukseen tulevat sijoittumaan muun muassa Stockmann-tavaratalo sekä Seppälän, Bestsellerin ja Niken myymälät.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.