Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Suomen IBS ryhtyy etähoitamaan virolaisen muovituotevalmistajan toiminnanohjausjärjestelmää

(Compiler News - 8.8.2006) Virolainen Imco Oü ulkoistaa toiminnanohjausjärjestelmänsä Suomen IBS-yhtiölle. Vastaperustettuun Imcoon siirretään samaan konserniin kuuluvan ruotsalaisen Idealplastin tuotantolaitteisto. Idealplast kehittää ja markkinoi yksilöllisiä työpisteiden arkistointiratkaisuja.

Jatkossa Imco toimittaa Idealplastin markkinoimat tuotteet Virosta suoraan eri puolilla maailmaa oleville loppuasiakkaille, joten koko tilaus-toimitusketjun on oltava kunnossa.

Idealplastin ja Imcon omistaa suomalainen perheyritys EM Group Oy. EM Group on monialayhtiö, jonka päätehtävänä on omistaa ja kehittää teollisuusyritysten strategioita ja liikeideoita. Ryhmään kuuluvien yritysten palveluksessa on yhteensä noin 1 600 henkilöä 17 eri maassa. Konsernin arvioitu liikevaihto on noin 230 miljoonaa euroa.

IBS:n tytäryhtiö Suomessa, Oy International Business Systems IBS Ab tarjoaa asiakkailleen liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja, palvelinlaitteita ja palveluita. Yhtiön palveluksessa on yli 150 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2005 oli noin 18,8 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.