Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Tarjouskilpailun voittanut Sisu toimittaa tienhoitoautoja Latviaan

(Compiler News - 28.7.2006) Sisu Auto toimittaa Latvian tielaitokselle yhteensä yhdeksän korkearunkoista Sisu R500 -tienhoitoautoa. Autot ovat heti ajoon valmiita tehdasvarusteltuja kolmeakselisia monikäyttöautoja.

Kauppaa edelsi kansainvälinen tarjouskilpailu, jossa Sisu osoittautui kokonaistaloudellisimmaksi tarjoamalla täysin varustellun tienhoitoauton suoraan tehtaalta. Sisu Auton edustajana Latviassa toimii Euro Auto AS, joka on myös Renaultin kuorma-autojen maahantuoja.

Toimitettavissa autoissa on valmiiksi asennettuna täydellinen hydrauliikka-, kippi- ja lavavarustus. Niihin tulee myös tehdasasenteinen sivuaura ja alusterä sekä etuaura. Auravarustuksen toimittaa suomalainen Arctic Machine.

Latviaan menevät autot edustavat uutta Sisu-mallisarjaa, jossa on kokonaan uusi ja tienhoitokäyttöön varusteltu ohjaamo. Myös aurapuskuri, autojen hydrauliikka- ja sähköliitännät sekä alusterän ja sivuauran asennus on valmiiksi standardoitu.

Tammikuussa Sisu Auton Defence-ryhmä voitti Liettuan puolustusvoimien julistaman kansainvälisen tarjouskilpailun moniakselisista maastokuorma-autoista. Yli 20 miljoonan euron arvoinen tilaus oli Sisu Auton historian suurin yksittäinen vientitoimitus.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.