Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

SOK perustaa toisen Prisma-hypermarketin Riikaan

(Compiler News - 28.7.2006) SOK on tehnyt sopimuksen toisen Prisma-hypermarketin perustamisesta Riikaan. Uusi myymäläyksikkö tulee Riikaan rakennettavaan ja vuonna 2008 avattavaan Riga Plaza -nimiseen kauppa- ja viihdekeskukseen. SOK:n ensimmäinen Riian Prisma avataan kauppakeskus Dominassa jo loppusyksystä tänä vuonna.

”Plazaan tulevassa Prisma hypermarketissa on noin 10 000 neliötä ja sen valikoimissa on 60 000 tuotetta. Kilpailuetuinamme ovat pysyvästi edullinen hintataso, laaja valikoima ja ostamisen helppous”, AS Prisma Latvijan toimitusjohtaja Pekka Sääskilahti painottaa.

Plaza-keskukseen tukee tilaa yhteensä yli 65 000 neliömetriä. Prismasta tulee keskuksen suurin yksikkö, minkä lisäksi tiloja on varattu yli 160 erikoisliikkeelle. Autopaikkojen määrä on yli 1 600.

Prisma-ketju on hypermarketkaupan markkinajohtaja sekä Suomessa että Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Nyt SOK:n tavoitteena on ensi vaiheessa avata neljä Prismaa eri puolille Riikaa ja pidemmällä tähtäimellä nousta markkinajohtajaksi myös tällä vajaan miljoonan kuluttajan markkinalla.

SOK:n Baltian yhtiöiden myynnin arvo vuonna 2005 nousi reiluun 200 miljoonaan euroon. Latviassa SOK toimii tällä hetkellä Peugeot autojen maahantuojana ja vähittäismyyjänä. Yhtiöllä on Baltian maissa palveluksessaan yli 1 000 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.