Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Lufthansa Eqonline
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Metso Minerals toimittaa laitteistoa venäläiselle kupariyhtiölle

Compiler News - 27.7.2006) Metso Minerals toimittaa jauhatus- ja vaahdotuslaitteistoa osaksi Gaiskyn kuparikaivoksen raaka-ainejärjestelmää. Tilaus toimitetaan vuoden 2007 loppuun mennessä. Sen arvo on yli 20 miljoonaa euroa. Summasta kirjattiin 17 miljoonaa euroa Metso Mineralsin kuluvan vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan ja loppuosa kolmannen neljänneksen tilauksiin.

Tilaaja Ural Mining and Metallurgical Company (UMMC) kuuluu Venäjän suurimpiin kaivos- ja metallurgiayrityksiin. Se tuottaa noin 40 prosenttia Venäjän kuparista ja sillä on yli 75 000 työntekijää. Vuonna 2004 UMMC:n liikevaihto oli 73 miljardia ruplaa eli noin 2,1 miljardia euroa.

UMMC:n tilaukseen kuuluu kaksi 5 000 kilowatin semiautogeenistä jauhinmyllyä, kaksi 4 100 likowatin kuulamyllyä ja seitsemäntoista RCS-vaahdotuskennoa sekä laitteisiin liittyvät asennus- ja käynnistyspalvelut.

Metson järjestelmä tulee käsittelylaitokseen, joka kuuluu Gaiskoen, Ossenneen ja Letneen esiintymien kehityshankkeeseen eteläisillä Ural-vuorilla Orenburgskyn alueella. Paikallisten esiintymien arvioidaan sisältävän 300 miljoonaa tonnia kuparisulfidimalmia.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.