Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Siemens rakentaa 3G-verkon Tele2:lle Liettuaan

Siemens toimittaa UAB Tele2 -operaattorille Liettuaan koko maan kattavan 3G-verkon. Lisäksi Siemens päivittää Tele2:n nykyisiä verkkoja Liettuassa laajakaistatasoisten palvelujen mahdollistamiseksi. Uusia palveluja voivat olla esimerkiksi musiikin lataaminen kännyköihin tai videopuhelut.

Siemens sai viime vuonna tilaukset Tele2:lta 3G/W-CDMA-verkoista Viroon ja Latviaan.

Siemens/NEC on markkinaykkönen 3G/W-CDMA-verkoissa kaupalliseen käyttöön asennettujen tukiasemien määrällä mitattuna (lähde: Multimedia Research Institute, Tokyo, April 2005). Noin 40 operaattorilla yli 30 maassa on käytössä Siemensin 3G-teknologiaa.

Siemensin Televiestintä-toimiala, Siemens Communications, on maailman johtavia televiestintäratkaisujen tuottajia. Se on emoyhtiö Siemens AG:n suurin toimiala, joka tarjoaa langattomien, kiinteiden ja yritysverkkojen innovatiivisia puhe- ja dataratkaisuja. Portfolio on kattava loppukäyttäjälaitteista yritysten ja operaattoreiden vaativiin verkkoinfrastruktuureihin sekä palveluihin. Tilikaudella 2005 (päättyi 30.9.2005) Siemens Communicationsin palveluksessa oli 54 500 henkilöä, ja sen liikevaihto oli yli 13 miljardia euroa. Suomessa ja Baltiassa toimialan liikevaihto oli 121 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 202.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.