Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

KCI Konecranes toimittaa RTG nostureita Ukrainaan

(Compiler News - 3.7.2006) KCI Konecranes toimittaa kuusi RTG eli Rubber Tired Gantry -nosturia Illichivskin konttiterminaaliin Ukrainaan. Tilauksen tehnyt Ukrtranscontainer on osa IVY-alueen suurinta konttiterminaalioperaattoria. Kyseessä on KCI Konecranesin ensimmäinen ukrainalaisilta konttiterminaaleilta saatu RTG-nosturitilaus. Tilauksen arvo on noin 9 milj. euroa.

Uudet Konecranes RTG -nosturit ovat osa Illichivskin konttiterminaaliin modernisointia. tavoitteena on investoidaan erityisesti terminaalin lastinkäsittelykaluston uusimiseen. Kymmenessä vuodessa terminaalin vuosittainen käsittelykapasiteetti aiotaan nostaa 4 miljoonaan TEU:hun. Samalla kasvatetaan paikallisten vientiyritysten kilpailukykyä. Uudet nosturit valmistetaan Euroopassa ja Ukrainassa.

Konecranesilla on jo yli 10 vuoden kokemus toiminnasta Ukrainan markkinoilla.

“Ukraina on edelleen nostosovellustemme vahva markkina-alue. Odotamme RTG-nostureiden tuovan Ukrtranscontainerille selkeän vähennyksen seisokkiaikoihin ja samalla lisäävän tuottavuutta”, Koillis-Euroopan aluejohtaja Seppo Hoppu toivoo.

16-pyöräisten ja täysin sähkökäyttöisten RTG-nostureiden nostokapasitetti on 50 tonnia. Nosturit voivat pinota kuusi konttia päällekkäin, ja pukin jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi kuusi konttia rinnakkain. RTG-nostureiden ominaisuudet tekevät niistä helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä. Nosturit on varustettu uusimmalla teknologialla, kuten DGPS-automaattiohjauksella sekä tarkkuuskohdistus-, etähallinta- ja heilunnanestojärjestelmillä. Suuret liikenopeudet nostossa, vaunun liikkeessä ja nosturin ajossa takaavat tehokkaan kuormankäsittelyn.

Kesäkuuun alussa KCI Konecranes sai nostolaitetilauksen Mustallamerellä sijaitsevalta venäläiseltä Novorossiysk Commercial Sea Port -satamalta. KCI Konecranes toimittaa satamaan erilaisia, kapasiteetiltaan 10-32 tonnin haarukkatrukkeja ja konttikurottajia, joiden kapasiteetti on 45 tonnia.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.