Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Sampo Rahastoyhtiö panostaa Itä-Euroopan sijoitusmarkkinoihin

(Compiler News - 30.6.2006) Sampo Pankkiin kuluva Sampo Rahastoyhtiö jatkaa vahvaa panostustaan Itä-Euroopan sijoitusmarkkinoihin. Kiinnostus näitä markkinoita ja erityisesti Venäjää kohtaan on suurta eivätkä viimeaikaiset kurssiheilahtelut ole sitä vähentäneet,

Sammolla on nyt Suomen laajin valikoima Itä-Eurooppaan sijoittavia rahastoja ja niiden määrää aiotaan jatkossa kasvattaa entisestään. Uusien rahastojen lanseerauksen mahdollistaa itämarkkinoihin keskittynyt kahdeksan sijoitusammattilaisen tiimi, jossa on seitsemän salkunhoitajaa Helsingissä ja Tallinnassa.

”Jo nyt resurssimme ovat kansainvälisestikin erittäin kilpailukykyiset, mutta ainoamme vahvistaa niitä edelleen, kun rahastojen myynti yli rajojen mahdollistuu”, Sampo Pankkiin kuuluvan Mandatum Omaisuudenhoidon itätiimiä vetävä sijoitusjohtaja Ari Metso toteaa.

Metson mukaan kansainvälisillä markkinoilla korostuvat erityisesti Mandatumin salkunhoitajien kokemus, Venäjän markkinoiden erityistuntemus ja paneutuminen kohdeyritysten analysointiin.

Tässä tarkoituksessa Sampo-ryhmä on avannut oman erikoistuneen verkkopalvelunsa, joka helpottaa rahastosijoittajien Itä-Euroopan markkinoiden seuraamista. Itäisen Euroopan sijoitusmarkkinat eivät ole vielä tarpeeksi läpinäkyvät ja oikean tiedon saanti on tavalliselle sijoittajalle usein kovan työn takana.

Mandatum Omaisuudenhoito vastaa kaikkien Sampo Rahastoyhtiön hallinnoimien It-Eurooppaan ja Venäjälle sijoittavien rahastojen salkunhoidosta. Mandatumin itätiimin hoidossa on varoja yhteensä noin 700 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.