Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Pretax Venäjälle Rödl & Partner Konsun osakkaana

(Compiler News - 28.6.2006) Johtaviin Venäjän-kaupan konsulttiyrityksiimme kuuluva Rödl & Partner Konsu Group ja Suomen suurin talous- ja palkkahallinnon palveluyritys Pretax-yhtiöt yhdistävät voimansa Venäjällä. Kesäkuun puolivälissä tehdyillä kaupoilla Pretax hankki itselleen 49 prosenttia Rödl & Partner Konsun osakkeista.

Omistusjärjestelyt toteutettiin siten, että Pretax osti saksalaiselta tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö Rödl & Partnerilta 25 prosenttia yhtiön osakekannasta ja Pirjo Karhulta sekä hänen lähipiiriltään 24 prosenttia osakkeista. Pääomistus jää näin edelleen Pirjo Karhulle ja hänen lähipiirilleen. Karhu myös jatkaa yhtiön toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Yritysjärjestely tukee tuntuvasti Rödl & Partner Konsun kasvutavoitteita ja sopii hyvin yhteen myös Pretax-yhtiöiden kansainvälistymisstrategioiden kanssa.

”Olen hyvin tyytyväinen tähän kauppaan. Yhä kasvavat taloushallintoalan markkinat Venäjällä avaavat meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia”, Pirjo Karhu toteaa.

Rödl & Partner Konsu aloitti puhtaasti suomalaisomisteisena Konsuna toimintansa Pietarissa vuonna 1992 ja Moskovassa 1995. Yritys tarjoaa tällä hetkellä Venäjälle etabloituville ja siellä toimiville yrityksille kattavat taloushallinnon palvelut, yrityksen perustamispalvelut, verosuunnittelua, lakipalveluita ja tullauskonsultointia.

Yritys palkittiin viime vuoden lokakuussa Valtakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla. Perusteluna oli pitkäjänteinen, omaperäiseen toimintaideaan tukeutuva työ Venäjän-kaupan edistämiseksi.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.