Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

SOK:n ensimmäinen Liettuan Prisma valmistuu Vilnaan

(Compiler News - 21.6.2006) SOK avaa ensimmäisen Liettuan Prisma hypermarkettinsa pääkaupungissa Vilnassa. Myymälä tulee rakenteilla olevaan OZAS-kauppakeskukseen, johon Prisman ohella sijoittuvat 180 erikoisliikettä, ravintoloita ja perheille tarkoitettu viihdekeskus.

Prisma marketin käyttöön tulee noin 10 000 neliömetrin tilat. Myymälä tarjoaa asiakkailleen noin 60 000 tuotetta. Myymälän henkilöstötarve on lähes 150 työntekijää.

OZAS-kauppakeskus on ajanmukainen monitoimirakennus. Koko kompleksin pinta-ala on 83 000 neliömetriä. Keskuksen tavoitteena on tulla johtavaksi kauppa- ja vapaa-ajankeskukseksi koko Vilnassa.

”Suunnitelmissa on avata kahdesta neljään Prisma hypermarkettia Vilnan alueelle. Prisman kilpailuetuina ovat pysyvästi edulliset hinnat, laaja valikoima ja ostamisen helppous”, SOK:n Baltian maajohtaja Arttu Laine kertoo.

Prisma-ketju on hypermarket-toiminnan markkinajohtaja Suomessa ja Tallinnassa Virossa. Prismat laajentuvat myöhemmin tänä vuonna myös Riikaan Latviassa. Kannattavuus Baltiassa, liiketoimintojen arvonnousut sekä uusien hankintalähteiden löytäminen ovat syitä, joiden vuoksi S-ryhmä investoi Baltiaan jatkossakin.

SOK:n Baltian maiden myynti oli viime vuonna noin 200 miljoonaa euroa. Alueen liiketoiminta työllisti noin tuhat työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.