Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT suuntautuu nyt Venäjän alueille

(Compiler News - 31.5.2006) YIT on Venäjän strategiansa mukaisesti ryhtynyt laajentamaan asuntotuotantoaan maan muihin miljoonakaupunkeihin. YIT:n paikallinen tytäryritys ZAO YIT Lentek on hankkinut ensimmäisen rakennustontin Kazanista. Kazan on hallintoalueensa keskus ja sijaitsee noin 800 kilometriä Moskovasta itään.

YIT Lentek ei ole ostanut tonttia, vaan on hankkinut sille vuokraoikeuden, joka on jo rekisteröity. Tontti sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Asuntotuotanto on tarkoitus käynnistää ensi vuoden aikana.

YIT Lentek toimii Venäjällä asuntorakentamisessa perustajarakentajana. Se suunnittelee, rakentaa ja myy itse uudet asuntokohteensa. Yhtiöllä oli ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa Venäjällä rakenteilla 5 630 asuntoa. Tänä vuonna YIT on arvioinut aloittavansa maassa yli 2 500 asunnon rakentamisen.

Pietarissa YIT Lentek toimii asuntorakentamisen ohella myös tuotantotilojen markkinoilla. Se rakentaa venäläiselle kauppaketjulle myymälöitä sekä osallistuu toimi- ja tuotantotilojen rakentamiseen lähinnä suomalaisille ja muille ulkomaisille asiakkaille. Käynnissä oleviin työkohteisiin kuuluvat muun muassa Nokian Renkaiden tehdaslaajennus, Rautakeskon toimitilat sekä osallistuminen Fordin tuotantolaitoksen rakentamiseen.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.