Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Citycon ostaa kauppakeskuksen Vilnassa

(Compiler News - 30.5.2006) Citycon ostaa UAB Rimvesta -nimisen yhtiön koko osakekannan. Rimvesta omistaa Liettuan pääkaupungissa Vilnassa sijaitsevan Mandarinas-kauppakeskuksen.

Osakkeiden velaton kauppahinta on noin 14,6 miljoonaa euroa ja nettotuotto kauppahinnalle kaupantekohetkellä on 7,3 prosenttia. Kaupan odotetaan toteutuvan viimeistään kesäkuun alussa. Mandarinas-kauppakeskus sijaitsee Vilnan vilkkaassa ja voimakkaasti kasvavassa Fabijoniskes kaupunginosassa, jossa asukkaita on noin 24 000. Keskuksen ensisijaisella vaikutusalueella asukkaita on lähes 50 000.

Kauppakeskus on ruokakauppavetoinen lähikauppakeskus, joka tarjoaa monipuoliset palvelut asiakaskunnalleen. Keskuksen päivittäistavaratarjonnasta vastaa Rimi ja erikoistavarakauppaa edustavat muun muassa FamClub, Mada vaikams, Marli Man, Marli Woman ja Verus.

Palvelukokonaisuutta täydentävät ravintola-, kahvila- ja pankkipalvelut. Myymälöitä ja ravintoloita on yhteensä 55 kappaletta. Kauppakeskuksen arvioitu kävijämäärä on tänä vuonna noin 2,6 miljoonaa asiakasta.

Kauppakeskus valmistui syyskuussa 2005. Keskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa yhteensä noin 7 900 neliömetriä, josta vuokrattuna on 99,7 prosenttia. Pysäköintipaikkoja on tällä hetkellä yli 250.

Kauppakeskuksen hankinta on osa Cityconin laajentumisstrategiaa Baltian maissa. Yhtiö omistaa entuudestaan Baltiassa Rocca al Maren kauppakeskuksen Tallinnassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.