Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Eristevalmistaja Rockwool avasi tehtaan Viipurissa

Compiler News - 25.5 2006) Maailman suurin vuorivillan valmistaja Rockwool Group avasi tehtaansa Viipurissa. Tuotantolaitos tulee toimittamaan tuotteitaan sekä Suomen että Venäjän markkinoille.

Viipurissa toimintansa aloittanut tehdas on yhtymän toinen tuotantolaitos Venäjällä. Laitoksen investointisumma on 60 miljoonaa euroa.

”Viipuri valittiin sijaintipaikaksi, jotta voimme olla kustannustehokkaita Suomen operaatioissamme ja samalla kasvaa Venäjällä”, yhtymän Suomen toimintojen johtaja Teemu Kuusijärvi perustelee.

Suomen Rockwool on osa yhtymän pohjoismaista organisaatiota, joka toimii Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Baltian maissa. Suurin osa Suomen markkinoilla myydyistä tuotteista on tuotu tähän asti Tanskasta.

Rockwool on maailman johtavia rakennusten energiatehokkuutta, paloturvallisuutta ja akustiikkaa parantavien materiaalien ja ratkaisujen tuottajia. Yhtymällä on tehtaita yli kahdessakymmenessä maassa. Sen liikevaihto on 1,32 miljardia euroa ja sillä on noin 7 500 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.