Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Vahinkovakuuttaja If aikoo perustaa vakuutusyhtiön Venäjälle

(Compiler News - 11.5.2006) Pankkitoimintaansa Venäjälle laajentava Sampo-konserni suunnittelee myös paikallisen vahinkovakuutustoiminnan aloittamista. Tarkoituksena on, että If P&C Holding Ltd perustaa vakuutusyhtiön Pietariin. Ifin aikomuksena on aloittaa viranomaisprosessit jo lähiaikoina.

Ifillä on ollut edustusto Pietarissa vuodesta 1995 alkaen. Perustamalla vahinkovakuutusyhtiön aikaisemman edustuston tilalle If voi tarjota asiakkailleen monipuolisempaa ja parempaa palvelua kun ne laajentavat liiketoimiaan Venäjällä.

Sampo-konserni on harjoittanut Baltiassa vakuutustoimintaa vuodesta 1992, jolloin se perusti edustuston Viroon. Vuonna 1996 edustuston tilalle perustettiin vahinkovakuutusyhtiö AS Sampo Kindlustuse. Toiminta laajeni vuonna 1998 Latviaan ASS Sampo Latvijan perustamisella. Vuonna 1999 Sampo perusti vielä Liettuaan UAB Sampo Draudimasin.

Sammon toimintaa Baltiassa on kasvatettu myös yhdellä paikallisen vahinkovakuutusyhtiön ostamisella sekä kahdella vakuutuskannan siirrolla.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.