Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Yritystiedon hallintaratkaisuja tarjoava Business Objects siirtää Baltian toimintansa Suomen tytäryhtiön alaisuuteen

(Compiler News - 5.4.2006) Yritystietojen hallintaratkaisuja maailmanlaajuisesti tarjoava Business Objects on siirtänyt Viron, Latvian ja Liettuan toimintonsa huhtikuun alusta yhtymän Suomen toimiston, Business Objects Finlandin johdettavaksi. Aikaisemmin Baltian toimintaa koordinointiin Pariisista.

”Asiakaspohja on Baltiassa varsin vakiintunut ja kasvua on näkyvissä. Yhä useammat Baltian johtavista yrityksistä tehostavat toimintaansa Business Intelligence -ratkaisujen avulla”, toteaa kehitysjohtaja Harri Häkämies.

Business Objectsilla on Baltiassa vahva asema talouden eri sektoreilla, varsinkin telealalla ja finanssialalla, mutta myös julkisen sektorin organisaatioissa. Yhtiön suurimpia asiakkaita ovat Hansabank, Ühisbank, Eesti Raudtee, Elion, EMT, Hipoteku Banka, Lietuvos Draudimas ja Liettuan verontarkastusvirasto.

Business Objectsin ohjelmistoratkaisut ja palvelut auttavat organisaatioita saamaan, analysoimaan ja jakamaan tietoa sekä sisäisesti että ulkoisesti asiakkaille, tavarantoimittajille ja yhteistyökumppaneille.

Business Objectsilla on eri maissa yhteensä yli 30 000 asiakasta. Emoyhtiö on listautunut sekä New Yorkin Nasdaqiin että Pariisin arvopaperipörssiin. Business Objectsin kokonaistulot olivat ensimmäisellä vuosineljänneksellä 278 miljoonaa dollaria.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.