Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Kansainvälinen järjestelmätalo Informatica perusti tytäryhtiön Suomen ja Baltian toimintaa varten

(Compiler News - 18.4.2006) Tietojen integrointiin erikoistunutta Informatica Corporationia edustaa huhtikuun alusta Suomessa ja Baltiassa uusi yhtiö Informatica Nordic Oy. Yhtiö keskittyy lisenssisopimuksiin ja Informatican tukipalveluiden tarjoamiseen. Sillä on toimisto Suomessa ja paikalliset myyntiyhtiöt Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Suomessa Informatican pääkanavana lähes kymmenen vuotta toiminut AffectoGenimap jatkaa sekä jälleenmyyjänä että pääintegraattorina asiantuntijakeskuksensa tuella. Toimintaan osallistuvat myös AffectoGenimapin Baltian maissa olevat toimipisteet.

Informatican PowerCenter-tuoteperhe on maailman käytetyin tiedon integrointi- ja tietovarastointiratkaisu. Suomessa se on selkeä markkinajohtaja ETL-sektorilla. Integrointialustan avulla tietovarastointi. tietojen synkronointi, järjestelmäintegraatiot, tietojen konsolidointi ja reaaliaikaiset liiketoimintaprosessit voidaan toteuttaa keskitetysti ja hallitusti.

Informatica Corporation toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on 2 500 asiakasta. Järjestelmätalon liikevaihto on noin 270 miljoonaa dollaria.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.