Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Personecille palkanlaskentakeskus Tallinnaan

(Compiler News - 6.4.2006) Personec Oy on avannut Tallinnassa toimipisteen, joka tarjoaa peruspalkanlaskentapalveluita Personecin asiakkaille. Yhtiö toimii entuudestaan ulkomailla Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Personec pyrkii Virosta käsin pääsemään muillekin Baltian markkinoille ja tavoitteena on myös Venäjälle laajentuminen.

”Palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon ulkoistaminen tulee lähivuosina yleistymään voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa ja tarvitsemme kaikki osaavat resurssit kyetäksemme vastaamaan kysyntään”, kertoo Personec Groupin varatoimitusjohtaja Tero Ansio.

Ansion mukaan Baltian maat tarjoavat tässä tilanteessa pätevän ja kustannuksiltaan edullisen työvoimareservin. Virossa on saatavissa suomenkielentaitoisia ja muitakin kieliä hallitsevia työntekijöitä, joiden koulutustausta sopii hyvin palkanlaskentaan tehtäviin.

Personec on Pohjoismaiden suurin henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuja, konsultointia ja ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Sen palveluksessa on lähes 950 asiantuntijaa. Personecin omistavat TietoEnator ja Nordic Capital.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.