Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Papula-Nevinpat rankattiin teollisoikeustoimistojen kärkiryhmään Venäjällä

(Compiler News - 28.3.2006) Suomalainen patentti- ja tavaramerkkitoimisto Papula-Nevinpat on tänäkin vuonna sijoittunut korkealle Managing Intellectual Property -lehden tekemässä kansainvälisessä tunnettuustutkimuksessa. Venäjällä toimivien teollisuusoikeustoimistojen joukossa Papula-Nevinpat oli kolmanneksi tunnetuin sekä tavaramerkki- että patenttiasioissa.

”Venäjän teollisuusoikeustilanne on parantunut viime vuosina ja myös suomalaiset yritykset ovat ymmärtäneet teollisoikeuksien merkityksen siellä. Suomalaiset ovatkin alkaneet suojata paikallisia oikeuksiaan entistä enemmän”, Papula-Nevinpatin toimitusjohtaja Markku Simmelvuo toteaa.

Suomessa Papula-Nevinpat arvioitiin tutkimuksessa panttiasioissa maan toiseksi tunnetuimmaksi ja tavaramerkkiasioissa kolmanneksi tunnetuimmaksi toimistoksi. Yritys on sijoittunut MIP:n tutkimuksissa jo pitkään viiden alan viiden tunnetuimman yrityksen joukkoon sekä Venäjällä että Suomessa.

Managing Intellectual Property on asiantuntijalehti juridisia palveluita tarjoaville yrityksille. Se arvioi ja listaa vuosittain alan yrityksiä. Esimerkiksi patenttitutkimusta varten lähetettiin noin 2000 kyselylomaketta eri puolille maailmaa. Esiselvityksen jälkeen tehtiin vielä erilliset haastattelut noin 500 henkilön kanssa.

Patenttineuvos Antti Papula perusti vuonna 1990 entisen Neuvostoliiton alueelle tytäryhtiö Nevinpatin. Nykyään Papula-Nevinpat edustaa asiakkaitaan Suomessa, kaikissa entisen Neuvostoliiton alueelle syntyneissä valtioissa sekä Euroopan patentti- ja tavaramerkkivirastoissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.