Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Swedbankin sisaryhtiö Hansabank avasi Pietarin konttorinsa

(Compiler News - 24.3.2006) FöreningsSparbankenin baltialainen tytäryhtiö Hansabank avasi perjantaina konttorin Pietarissa. Hansabank Russian konttori tarjoaa pankkipalveluita etupäässä baltialaisille, venäläisille, suomalaisille sekä muille pohjoismaisille yritysasiakkaille. Suomessa FöreningsSparbanken toimii nimellä Swedbank.

Hansabank Russialla on Venäjällä entuudestaan viime syksynä avattu Moskovan toimipiste. Tätä ennen Hansabankilla on ollut useiden vuosien ajan leasingtoimintaa Venäjällä. Hansabank Russian henkilömäärä Moskovassa ja Pietarissa on noin 150. Myöhemmin tänä vuonna pankin Venäjän-toiminnot laajenevat entisestään, kun se avaa konttorin Kaliningradiin.

Pankkikonserni katsoo, että Pietarin talousalueen kehitysnäkymät avaavat sille hyviä paikallisia kasvumahdollisuuksia.

” Venäjän-kauppaa käyviä suomalaisyrityksiä on tällä hetkellä jo noin 3 000 ja näistä lähes 10 prosenttia on asettanut Pietarin alueelle oman tytäryrityksen tai yhteisyrityksen muodossa”, kertoo Swedbankin Suomen toiminnoista vastaava johtaja Päivi Suksi.

sabank on kuulunut FöreningsSparbanken-konserniin jo vuodesta 1998. Viime vuoden heinäkuussa Hansabankin koko omistus siirtyi ruotsalaiselle pankkiryhmittymälle. Suomessa konserni on toiminut Swedbank-nimisenä viime vuoden lokakuusta lähtien.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.