Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Ahlstrom rakentaa lasihuopatehtaan Venäjän Tveriin

(Compiler News - 22.3.2006) Ahlstrom rakentaa lasihuopatehtaan Tveriin Venäjällä. Noin 38 miljoonan euron suuruisella investoinnillaan yhtiö haluaa vahvistaa asemaansa johtavana erikoislasihuopien kehittäjänä ja valmistajana rakennusmateriaali- ja muovikomposiittiteollisuudelle.

Uusi tehdas valmistuu Redkinoon Tverin alueelle noin 120 kilometriä Moskovasta luoteeseen. Ensi vaiheessa tehdas keskittyy erikoislasihuovan tuotantoon, mutta investointi mahdollistaa myös Ahlstromin muita laajentumishankkeita Venäjällä.

Investointi käsittää uuden lasihuopakoneen, tehdasrakennuksen ja tarvittavan infrastruktuurin. Tuotantolaitoksen on määrä valmistua ensi vuoden viimeisellä neljänneksellä. Valmistuttuaan se työllistää noin 70 työntekijää.

”Viimeisten viiden vuoden aikana olemme lisänneet merkittävästi Karhulan tehtaamme lasihuopakapasiteettia. Venäjän tehdas palveleekin pääasiassa Venäjän kasvavia markkinoita, mutta tarvittaessa myös muita markkina-alueita Euroopassa ja laajemmaltikin”, sanoo Ahlstromin lasikuitumateriaaleita vastaava johtaja Tommi Björnman.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.